IMG_1

在被指定为名古屋市保存地区的历史城镇景观中量身定制的西服沙龙的设计。
Design for a tailor-made suit salon in a historical townscape that has been designated as a preservation district of Nagoya city.

IMG_2

沙龙一次只服务一组,顾客可以在柜台上随便与裁缝交谈,就像在酒吧里逛一样。柜台后面有西服的布料样品,而不是酒精,因此客户可以选择西服的布料和纽扣,就好像他们在喝酒一样。办公室的分隔墙是对角放置的,以使商店更加宽敞并具有特色。它以人字形瓷砖,西服面料和黄铜接头完成,营造出精致的氛围。
The salon serves only one group at a time and customers could casually talk with the tailor over the counter, just like dropping by a bar. Behind the counter there are fabric samples for suits instead of alcohol, so customers could select fabrics and buttons for their suits as if they pick up a drink. The partition wall at the office was placed diagonally to make the store more spacious and give accent. It was finished with tiles in herringbone pattern, as with fabrics of suits, with brass joints, creating an exquisite atmosphere.

IMG_3

IMG_4

IMG_5

IMG_6

IMG_7

IMG_8

IMG_9

IMG_10